top of page
shutterstock_343098755_edited_edited.jpg

Dolgozz profikkal online! Optimalizáld az adód! Csökkentsd a költségeidet!

Teljes körű átalányadó ügyintézés havi 5 999 Ft + ÁFA
ÁFA bevallási igény esetén havi 12 000 Ft + ÁFA
 

  • Kibocsátott számlák lekérdezése a NAV rendszeréből

  • Járulék bevallás elkészítése

  • A bevallás feltöltése a NAV rendszerébe

  • Személyi jövedelemadó kimutatás elkészítése

  • Iparűzési adó feladás a NAV rendszerébe

  • Email értesítés az utalandó összegekrőL

Hogyan működik?

Regisztáció

Egy email cím, adószám és jelszó megadásával fiókot hozhatsz létre.

Adatok feltöltése, paraméterezés
Online felületen megadod, hogy fő vagy mellékállásban átalányadózol, milyen területen dolgozol, az milyen végzettséget igényel. Felhívjuk a figyelmed a lehetőségeidre és maximalizáljuk az adókedvezményeidet (családi, személyi, 25 év alatti, ifjú házas). Ezzel kialakul a profilod, ami alapján a bevallásokat elkészítjük.

Bevételeid megadása

Bevételeid megadhatod manuálisan is, de ha meghatalmazol bennünket letöltjük a kiállított számláidat a NAV felületéről, így ezzel nem kell bajlódnod havonta. Fontos, mert a bevételeid alapján tudjuk kiszámolni a kötelezettségeidet. Fontos, hogy ellenőrizd a kiállított számlák ellenértéke tényleg beérkezett-e?

Bevallások kiállítása

A NAV felé negyedévente kell bevallást beadni a fizetendő járulékokról (tb járulék, Szocho) és negyedévente a fizetendő személyi jövedelemadóról. Mi a bevételeid (számlák) és a beállításaid alapján elkészítjük ezeket a bevallásokat és ellenőrzésre megküldjük feléd.

Amennyiben ÁFA bevallásokra is szükséged van mert külföldre is számlázol, aakkor havonta kell bevallást adnod. Ha ÁFA körben vagy, a NAV határozza meg a bevallás gyakoriságát.

.

Bevallások beküldése a NAV felé

Ha meghatalmazol minket, ezt elintézzük helyetted. Ha magad akarod beadni, akkor megkapod emailben a szükséges utasításokkal együtt.

Az adók és járulékok megfizetése

Sajnos ezt az egy lépést nem tudjuk helyetted megcsinálni. Viszont havonta értesítőt kapsz a kötelezettségeidről, a vonatkozó számlaszámokkal és közleményekkel együtt. Így lényegesen könnyebb dolgod lesz. 

A szolgáltatás megrendelése és kifizetése

A szolgáltatást havi vagy éves díj ellenében veheted igénybe, a fizetést bankkártyával tudod rendezni. Így az utalás költségeit is mi álljuk.

shutterstock_1395298487.jpg

MINDENT TE KONTROLLÁLSZ

shutterstock_2095023229.jpg

BÁRMIKOR RÁNÉZHETSZ

bottom of page